yogi_at_pozen, PiS proponuje żeby takim samochody zabierać, ale to niezgodne z Konstytucją więc sami nie wiedzą co mówią
"Gorączka złota" i inne ciekawe programy TV
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Agamek12maksiu, tak, wiem... już znalazłem. Ale "Gorączki złota" nie widziałemByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Wally, nie umiem nastawić nagrywania
Działo się coś?
Gruby uruchomił w końcu mega-przesiewacz? Koślawy trafił na żyłę złota? Młody wpadł na nowy pomysł?
Dakota dalej szuka
a młody zaczął wywalać wg niego bezwartościowy urobek i miał bunt załogi
jak przesiali to się okazało, że kupę kasy chciał wywalać - złota było w cholerę
generalnie doszedł do wniosku, że się pomylił i przeprosił - może być ciekawie w nastepnym, bo skoro tak wysoko jest złoto to co dopiero będzie jak zejdą niżejByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maksiuAgamek12 narazie tematu nie zakładam, wszystko na bieżąco wyjaśnione przez Wally. Warto wiedzieć, że nie tylko ja to oglądam, ale biorąc pod uwagę ofertę kanałów to nic innego ciekawego nie mogę znaleźć. Może dlatego że mam ofertę za 39 zł (C+)
No i jeszcze kanał History tutaj jest parę ciekawych pozycji :szeroki_usmiech
a najbardziej nie mogę się doczekać Vikings (na razie tylko History US nadaje) pierwsze 4 odcinki mnie powaliły - super serialByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maksiuZamieszczone przez Agamek12qżwa... Discovery Channel mi zniknął :shock: Szlag trafił "Gorączkę złota" :?
ja teraz żałuje, że przedłużyłem z nimi umowę...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blind_walkerAgamek12, zobacz sobie w necie, trochę gorsza jakość, ale daje radę.
http://video.anyfiles.pl/Search.jsp?...20%28s03e10%29
Komentarz
-
Komentarz